About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, January 15, 2015

Salah silaP keluarga??.. Keliru

Pagi ni N dapat gambar dalam salah satu whats app group.. Masa tengok salah silah keluarga ni N tengok normal je, tapi bila amati betul-betul.. N wat???

Salah silah keluarga??.. Keliru

Memandangkan N takder anak yang bersekolah lagi jadi N tak tahulah ni dalam subjek apa dan buku apa. N tahu yang ia merupakan salah satu kesilapan semasa proses pembuatan tetapi bagi golongan cilik yang masih belajar N rasa kesilapan macam ni memang sangat bahaya.

Kalau fikir dek akal yang logik.. manakan laki + laki dapat 4 anak.. Oh my!! This is seriously scared. Harap anak-anak yang belajar tak terkeliru.

Kalau N jadik cikgunya, N akan koyak halaman kat atas ni dan gantikan dengan salahsilah yang baru. Takpun masa nilah nak suruh budak-budak tu keluarkan bakat melukis yang dah terpendam sekian lama. Minta derang lukiskan rambut pada salah seorang lelaki. Takpun N yang akan lukiskan gambar rambut tu.. Tapi kalau student tiga angka?? Krik krik..

Berharap sangat yang kejadian seperti ini tidak akan berlaku lagi.. Salah siapa??

7 comments:

  1. haah dah cam salasilah keluarga gay lak..hihi

    ReplyDelete
  2. hahahaha .. bahaya betui la ... agaknye yg buat buku ni mesti gay kot hahahhaha

    ReplyDelete
  3. uik...x kan silap printing kot...kena betulkan balik tu...

    ReplyDelete
  4. I'm a little bit confuse now. Are you a malay lady or chinese lady? From the way that you post here, looks like u are malay lady,muslim..am I right? But ur appearance doesn't looks like u're muslim (if u know what i mean~). It looks nice if ur appearance like a muslim lady..the way u cover ur aurah..it's beautiful. I apologize for saying like this but i'm very sure,it's a good advice for u..

    ReplyDelete
  5. Ye lah, N.
    Sekarang ni dah pulak macam2 kes homosex.

    ReplyDelete
  6. tgk gamabr ni kat facebook..mula2 blur pastu baru faham...haha mungkin yg bt buku ni terlepas pndg..tapi bahaya ni..;p

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D