About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, June 1, 2018

Jom Photobook by @photobookstory

Haii all... During my quite time, months and years, huhuu.. Everything was upside down, many things happen and some of it change me, from bad to good :D

Well, tak nak panjang lebar... I just wanna offer u one of my service aka part time hobby.

Its a PHOTOBOOK... 

Apa itu photobook?

Photobook merupakan sebuah buku yang menghimpunkan memori dan kenangan dalam bentuk gambar. 

Zaman sekarang ni tak ramai yang cuci gambar kalau nak dibandingkan masa zaman 90an dulu. Masa dulu kamera guna kodak dan perlu dicuci di kedai. Harga cuci dulu pun tak semahal sekarang ni. But now tak payah susah susah nak cuci gambar. Sebab photobook dah ada. Lagi mudah dan tidak memerlukan album gambar. Nak bawa pergi mana mana pun mudah la sangat. Kalau yang saiz kecil tu boleh masuk je dalam handbag, pastu boleh share tengok dengan sedara and kawan-kawan..

But most of photobook yang N buat untuk customer selalunya untuk gift ataupun mak mak yang nak simpan kenangan bersama dengan family.

photobook by @photobookstory

 Antara pakej servis photobook yang N tawarkan:

photobook by @photobookstory

SOFTCOVER PHOTOBOOK by @photobookstory (instagram)

Size: Square 6' inch x 6' inch
Pages: 40

a) RM25 Semenanjung / RM30 Sabah Sarawak (40 pictures)
b) RM30 Semenanjung / RM35 Sabah Sarawak (60 pictures)
c) RM35 Semenanjung / RM40 Sabah Sarawak (80 pictures)

Saiz photobook dan jumlah pages untuk ketiga tiga pakej kat atas adalah sama. Yang membezakannya adalah daripada segi harga yang mngikut jumlah gambar yang diberi.

Harga pakej photobook di atas dah termasuk dengan kos shipping :D

Cara order photobook:

1) Pilih pakej A,B atau C. Buat bayaran ikut harga yang tertera. Harga dah termasuk postage.
2) Hantar bukti pembayaran berserta nama, alamat dan hp no.
3) Hantar gambar melalui whats app atau telegram 012-3901923 atau email seribuharapan2017@gmail.com
4) Photobook siap pada minggu ke 2-4 selepas kami menerima gambar dan bayaran.
5) Editing layout, printing and shipping makan masa 2-4 minggu atau lebih (harap maklum).. Mohon bersabar sekiranya lambat..

Sebarang soalan bolehlah Whats app N terus yer 012-3901923

Untuk tengok sample photobook dalam bentuk gambar ataupun klip bolehlah tengok kat ig N @photobookstory

So, apa tunggu lagi. Gambar dah menimbun dalam HP. Memory pun dah hampir penuh kan. Meh meh hantar gambar kat N, kita bukukan yer :D

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D