About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, December 19, 2014

Maybank Blogbuster Kapas Putih on the blog.. APPROVE!!

Yoooo semua... Salam pagi.. Gembiranya N pagi ni. Baru first time nampak Maybank Blogbuster Video yang N submitted kat NUFFNANG hari tu. Beberapa hari lepas N dapat email dari NUFFNANG yang mengatakan video dah approve. Gembira sangat. Tapi asal buka blog, tak pernah nak nampak.

Tapi pagi ni ada keajaiban.. Dah keluar.. Happy sangat..

First time N join blogbuster nuffnang ni, teruja yang amat.

Maybank Blogbuster Kapas Putih on the blog.. APPROVE!!

Saper nak tengok boleh scroll bawah sekali kat footage entry :D

Syukur alhamdullillah rezeki penutup 2014. Thank you NUFFNANG, I love u :D

14 comments:

  1. wahhh goodluck . ada jugak dapat ni tp x join :) huhuu

    ReplyDelete
  2. tahniah boleh kumpul duit untuk cuti raya nnt

    ReplyDelete
  3. alaa tak muncul laa plak.. apapun good luck ye N.. moga bertambah rezeki dengan Nuffnang.. dapat juga email nih, tapi tak mahir nak buat video apa bagai, terpaksa laa lupakan saja..

    ReplyDelete
  4. Buat segmen time tu N ..hihi...nanti boleh tambah income..huhu..cik akak tak reti nak buat video..hihi

    ReplyDelete
  5. bagilah kita orang tengok hasil kerja tu,nak juga belajar.

    ReplyDelete
  6. waaahh, tahniah, gigih shad pikir cane nak wat video tu..
    i saw ur add kat bawah ni tadi..
    cute.. guna Adobe Flash ke ni.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  7. Aisyah tak submit pun video tuh..hahaha..tak yakin

    ReplyDelete
  8. waaah. tahniah. syaza xdpt rasanya.

    ReplyDelete
  9. hehe..da tengok da video tuh..siap replay lagi..pape pon tahniah.. yana pon dapat jgak.. jom kita saling support video masing2 :)

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/12/video-blogbuster-approved.html

    ReplyDelete
  10. Aku tak sempat pun nak submit entry untuk maybank tu. anyway, tahniah N!

    ReplyDelete
  11. bagusnya,, mama langsung tak reti nak buat video tu.. kena belajar dengan awak ni dear..

    ReplyDelete
  12. tahniah N..pasni kena sahut cabaran la..

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D