About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, August 7, 2014

20 Watermark - Portfolio Segmen Saya Nak Watermark

Haii all.. Ingat lagi tak sebelum ni N pernah buat SEGMEN: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com. Penyertaan terdiri daripada 20 peserta dan hanya 7 orang yang bertuah sahaja yang akan dapat hadiah watermark dari N. 

Tapi memandangkan peserta tak ramai mana jadi N buat keputusan untuk buat aje watermark untuk semua peserta.. Semua pun bertuah. Setiap hari N post satu watermark. Ramai yang dah claim watermark masing-masing, tapi masih ramai jugalah yang tak claim. Jadi pada you all yang tak claim lagi watermark sila tinggalkan email di bahagian comment entry ni ye :D

Empunya watermark sila klik link (lucky blogger no. xxx) bawah gambar watermark you all untuk pergi ke entry watermark yang N buat khas cerita pasal watermark tu :D

















6 comments:

  1. aloooo..terlepas nak join sblm nie...nk jgk watermark... :(

    ReplyDelete
  2. CP dah guna watermark yang N buat tu..tq sbb cantik

    ReplyDelete
  3. alamak, x ingatlah pula ada join ke tak.

    ReplyDelete
  4. Noura: Insyaallah akan ada segmen yang sama nanti.. tunggu aje ye

    Ariffin: welcome :D

    Amy: Kalau tiada watermark kat atas maksudnya you tak join sebab N buat watermark kepada semua peserta yang join.. takder pilih-pilih.. semua pun dapat :D

    ReplyDelete
  5. saya dah claim dah watermark saya .. comel sngat , thanks ya sis N :)

    ReplyDelete
  6. Salam Miss Nadia, terima kasih banyak-banyak diatas pemberian watermark yang cantik ini.

    Email saya: fadzillahminai@gmail.com

    Thank you.

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D