Saturday, March 19, 2011

Berapa tangkas u oll menaip??

Nak isi borang keje, tapi bila sampai part kebolehan menaip terus jer N macam?? haa.. adei perlu ke? pastu kat sebelah dia kebolehan trengkas. lagi lar N macam haaaaa?? dalam jawatan yang diminta tak cakap pun pasal kene ada kebolehan menaip. so, cane nak wat? N masih buntu. N rasa cukup la N isi bahagian kebolehan menaip memandangkan N pun dah menge'test' kebolehan N untuk menaip :).   Kat bawah ni result yang N dapat, ni pun setelah mencuba banyak kali, rasa nak geget2 jer jarik ni huhu :P.. hehe.. not that good :(

Untuk ketangkasan menaip ni N uji dalam bahasa inggeris dan melayu. terdapat perbandingan untuk kedua2 bahasa coz result untuk setiap bahasa adalah berlainan sama sekali..

Untuk Bahasa Inggeris:

You reached 162 points, so you achieved position 450270 of 1206027 on the ranking list

You type 205 characters per minute
You have 39 correct words and
you have 0 wrong words

39 words

Untuk Bahasa Melayu:


Kamu mencapai 211 markah, jadi kamu berada di posisi 4439 dari 25614 dalam senarai kedudukan

Kamu menaip 252 aksara seminit
you mendapat 39 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah


39 perkataan

Haa.. sapa2 yang nak uji ketangkasan menaip boleh la klik link kat atas yer.

4 comments:

Kak Long said...

terima kasih ye N sbb post kan tentang typing test ni..mmg kak long mencari mcm mn nk ukur kelajuan menaip...

Miss N said...

Kak Long, sama-sama. seronok buat test menaip ni :D

Anonymous said...

nak isi macammana bahagian menaip dan trengkas ni?klu trengkas xde perlu ke di biar kosong je atau letak (-) ni sahaja?

Adilah Manaf Celik Vitamin said...

Thank you sebab share pasal test ni. Berguna sangat-sangat.


Maksimumkan Peluang Anda Untuk Hamil