About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, April 9, 2015

Nuffnang WeChat IPick Food Review Campaign

Hai you all.. Apa khabar semua. Dah lama betul N tak post sebarang entry. Sejak N mendiamkan diri perasaan rindu pada blog dan semua memang tak boleh dibendung lagi. Rindu N tak?? Ecece.. Perasan fofular la tu. Mana la ada orang nak rindu setakat blogger tenggelam timbul macam N ni. Pembaca setia apatah lagi :P


Okaylah, takmo mengarut. Nak pendekkan cerita semalam N dapat phone call from Kakak Nuffnang. Kenapa kakak?? Sebab yang call N tu pompuan, so panggil kakak nuffnang la ye hehe.. Dia cakap dia call dari nuffnang dan nak offer N food review. Bila tanya review cam mana, dia cakap bla bla bla... of course N tak paham apa dia cakap.. So N pun jawab, ''yes i love to join''. Tak paham tapi kalau dah dia cakap dari Nuffnang apalagi, just say yes je la. Takkan nak say no or sorry i cant understand what are you trying to explain.. hahaha. Gila rugi la kalau tolak. Then dia balas balik dia akan send email offer. N reply balik okay. Dah tahu ar dia mesti akan hantar email, so tu yang jawab yes je. Dapat email nanti haaa baca la sampai paham.


So you guys dapat tak email macam N ni. Ataupun untuk insan yang terpilih je.. ehem ehemmm.. Nadia jangan nak riak sangat okay. hep hep.. tonjol kepala untuk sedarkan diri. hehe.

Derang minta buat 5 short food reviews. Reviews beserta gambar boleh dicedok daripada entry terkini mahupun entry lama.. Arahan dah paham, tapi N tak tahu apa purpose submit food review ni? Hurmm, kalau you all tahu apa reward n purpose please.. please drop some comment below :D

Jadinya, oleh kerana N ada beberapa entry pasal food....  beberapa ke kalau ada 77 post pasal food..


Okay, jangan terperanjat. Nampak je ada 77 pasal food, tapi tu semua campur dengan food kat rumah, can and bottle food, restaurant food. Gabungan kepada semua jenis makanan yang N makan dan suka makan.

Jadi, nasib bek la sebelum ni N ada buat satu page khas jalan-jalan cari makan. Nuffnang nak food review dari restaurant.. So N shorten the list from 77 to 9... 9 tu pun ada yang pergi banyak kali.. huhu.. tapi nasib baikk minta 5 je food review. Bolehlah N cari yang the best.


Bawah header tu N letak follower. Dah ramai follower N, terharu rasa. Mekasih semua yang sudi follow sobsob..

Anyway, wish me luck ya for this food review. Walau tak tahu apa motifnya buat food review ni hope i will get a new great experiance with Nuffnang and hope for more from Nuffnang.. You know what i mean yaaa.. hehe krik krik.. Mana la pula datang cengkerik ni ye.. ;p

5 comments:

  1. wahh untung nnt bila ramai klik duit nufnng mencanak naik taw..

    ReplyDelete
  2. akak pun dapat jugak assignment ni... masih lagi garu-garu kepala

    ReplyDelete
  3. Tahniah! =)

    Jom singgah? http://syahmizaludin.blogspot.com/2015/04/awak-setiausaha-lelaki-lembut-ke.html

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D