About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, July 30, 2011

Metrojaya Mega Raya Sale

Waaaa.. Card reader takder, tertinggal kat dalam beg umah mama. Tak tau la sejak kelmarin lagi bersemangat jer melukis. Pagi ni pun sama, tapi tak dapat nak upload.. huhu

Sunyi jer rasa entry ni tanpa lukisan, sedihh.. Bagaikan hilang sesuatu pula rasa.

Tapi takper la, kita buang jauh2 rasa sedih tu. Jom kita pergi part yang happy sikit yer.

Well, semua orang dah dapat gaji kan. So, jom kita serang METROJAYA MEGA RAYA SALE.


Actually saledah start hari rabu till tomorrow kat tempat biasa iaitu STADIUM MALAWATI SHAH ALAM, yang terletak di seksyen 13 tu :D

N nak beli eyeliner, last time N ada beli brand lancolm, RM10 jer, eyeliner dia lembut. Rasa macam nak pegi hari ni, nak beli lagi coz yang dulu beli tu dah pendek ar.

Anyway, kat site shoppingnsales  ni ada citer dari orang2 yang baru jer pergi sana. Ramai yang cakap harga perfume kali ni sangat murah. Check it out ya :D

Happy shopping..

2 comments:

  1. salam..

    leh beli byk sikit perfume tuuu

    *folo ur blog

    ReplyDelete
  2. tak dapat pergi.. sob sob :(

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D