About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Sunday, May 12, 2013

Moh jalan-jalan di Tasik Shah Alam


Cuti-cuti Malaysia (cuti sempena hari mengundi) haruslah keluar bawa si kecik jalan-jalan. Suka la dia. Balik dari KL terus singgah Tasik Shah Alam.




Kat tasik shah alam ni ada kura-kura.. ehh tuntung.. aa agaknya lah. mama bawa bekal roti keras kat derang. Bila campak jer roti bukan tuntung jer yang datang, siap ikan-ikan kecik pun ada. Kalau dulu-dulu selalu juga datang bawa roti campak kat ikan-ikan. Seronoknya je tengok depa ni makan.

Asy pun suka :D


Ada pernah sekali tu masa N pergi, ada orang tengah buat wedding shooting. Kat tengah-tengah tu diaorang duduk. Musti cantik gambar tu sebab background dah sedia cantik.


Kolam ni ada air pancut, tapi masa N pergi takder pula derang pasang air pancut.


Dah bagi makan ikan dan tuntung terus pergi padang belakang bluewave. Papa cakap nak main kereta ngan Aqil. Tapi last-last tak pun sebab antena problem.. huhu


Okay last picture taken on the stage :D. Muka Asy macam letih padahal Mama yang macam tercungap-cungap duk kendong dia. Rasa macam tak cukup oksigen nak nafas.. fuhhh

1 comment:


  1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D