About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, January 12, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Wow kak farah buat giveaway, haruslah join


Nyatakan apa-apa sahaja perkara mengenai www.bubblynotes.com atau Farah ke atau Ash ke

www.bubblynotes

Banyak sangat jenis info yang boleh dibaca dalam blog ni. Ada tips, penjagaan dan kehidupan. Daripada penjagaan diri sendiri buat kaum wanita hinggalah hal anak-anak. Memang terbaik.. Tapi lagi terbaik kalau ada label especially untuk tips yang dibuat :D

Farah

Akak Farah ni memang N kenal sebagai penulis kepada blog bubblynotes. Kekadang N rasa sangatlah pelik. Akak Farah ni punyai masa yang sangat banyak untuk menulis. Setiap masa mesti ada entry yang baru dan setiap entry panjang berjela. Ada je benda yang nak dibebelkan. Tapi yang bestnya walaupun akak Farah cakap dia bebel tapi bagi N bebel dia tu merupakan info yang sangat berguna kepada N mahupun pembaca. Memang bebel berisi, bukannya bebel kosong. Memang N suka. Pastu bila pergi mana-mana blog mesti terserempak terbaca comment dari akak farah. Kekadang tu tersenarai dalam top commentar.

Akak Farah, macam mana akak ada banyak masa untuk tulis entry dan blogwalking??? Peliklah N, confius dengan diri sendiri.. Adakah N takder masa ataupun malas?? Aduh!!! Buat satu entry tips masa berblogging boleh??

Ash

Akak Farah ni memang banyak sangat cerita pasal Ash, sama macam Abg Ben Ashaari. Kalau update tu muka anak je yang terpampang dulu. Nama anak akak Farah sama cam nama anak N, cuma yang lain ejaan je. Panggilan pendek anak N Asy = Asyraf.. Ehh tetibe lak off topic.. hehhe

11 comments:

  1. N terima kasih kerana sudi support akak... jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. hai...

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  3. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

    ReplyDelete
  6. http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Good luck, N.

    ReplyDelete
  7. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  8. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~
    dh follow sekali hiks

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, singgah sini sambil follow :)

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D