About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, June 28, 2013

Restaurant Kenanga Kelab Shah Alam

Lepas makan memang seronok la lepak-lepak baca paper dan dengar orang nyanyi.. Siap ada live band lagi. 

Tetiba jer teringat masa zaman praktikal kat Langkawi dulu.

Bila nak clear buffet line syok je dengar live band :D 



Mama and mak tengah syok layan live band. Mama nak nyanyi tapi malu malu meow.. huhu

Makanan tak sempat nak snap.. so takder gambar makanan kali ni. 


Papa tengah baca paper. Kat sini ada ruangan untuk lepak santai sambil baca paper. Dan ketiga-tiga tempat yang ada dalam dining area ni kiteorang guna.. hehe


Lepas layan live band Asy duk main ngan Paksu


Oleh kerana ada Babysitter yang bertauliah, so N dan ayah relak santai. Ayah cam bese la bercinta ngan wechat dia dan mama sibuk tangkap gambar.

Mak cakap dia suka datang sini sebab ada live band. Live band pun orang-orang veteran so sesuai sangat la untuk mama and mak.

Anyway, N baru tahu yang kat tingkat atas ada bilik karaoke. Dulu mama selalu naik ngan papa tapi sekarang dah jarang. Makan and lepak jer kat tingkat bawah.

2 comments:

  1. Farah: dekat swimming pool akuatik shah alam, sebelah tesco :D.. pergi lah.. relaks and enjoy

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D