About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, March 13, 2013

Jajan oh jajan

Dulu masa kecik-kecik lepas balik dari sekolah jer mesti N minta papa 10sen or 20sen. Pergi kedai belakang rumah beli kopok mamee hancur bungkus kecik. Masa tu harga 10sen je. Murah, tapi sekarang dah tak jumpa kat kedai. Kalau mamee yang bungkus besar tu ada la. Google image pun takder.

Baru-baru ni N pergi kedai runcit dekat dengan rumah, memang motif nak beli kopok coklat bulat-bulat, paket warna hijau. Tapi takder pun, last-last beli kopok perisa durian and jejari jagung coklat. Keropok durian ni memang favourite N juga. 


Kalau makan memang sampai habuk-habuk dia sekali N sapu, kiranya memang tak membazir langsung. Sedap jer layan sampai berbungkus-bungkus buka.. Kopok durian yang kat atas ni saiz kecik harga 30sen. Kalau yang besar lebih kurang rm1.70 la gitu.

Sekarang ni tengah makan kopok Green Peas, ish makan sampai jilat-jilat jari. Tak cukup rasa sebab tadi lupa nak amik so ni makan yang kawan punya, takleh la nak bedal sesuka hati. Tskk tsk. So untuk memenuhi kehendak dan nafsu, sok kena beli :D

Wednesday, March 6, 2013

Girls, its Audrey Sale..

Hey girls out there, please pay attention.. Sales coming!!

Event :
Audrey Sale
(Pakaian dalam wanita)

Venue:
SACC Mall, Shah Alam, Selangor.

Date:
1 March 2013 10 March 2013

Price Average:
RM5 and above

It's Audrey sale girls, N went there three days straight. N pergi sana on their first day sale without knowing that they having sales. Seronoknya N berenang-renang carik size and try. Ada fitting room okay, memang sangat senang untuk pembeli. N kalau nak beli barang-barang macam ni memang kena try.

Ada Audrey itself and Lilian (brand under Audrey). Price memang murah, dengan RM5 pun bley dapat (Lilian). And Audrey bley dapat dengan harga RM10 which the usual price RM49.90 and above. Memang berbaloi-baloi, N grab 6 pieces for only RM60. Brand ni pada N mahal, tapi kali ni memang worth to buy. Selesa, lembut dan murah. 

Cuba la kalau beli dengan harga asal. RM50 x 6 = RM300. Bley habis gaji ohh. Then, the next day N ajak Makmertua pergi. Dia tak beli pun coz yang dia nak, rege 50%, tak cukup budget (Tapi semalam Mak dah beli).

Selain RM10 punya section, yang bahagian 50% pun ada. Then ada juga la bahagian seluar kecik. So saper yang dah kehabisan pakaian dalam boleh la pergi sana, grab this opportunity okay. Kenapa nak bayar mahal kalau boleh beli murah.

4 days to go..