About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, April 25, 2014

Kapas Putih Night Owl Story

Sebulan yang lepas N ada buat satu label untuk entry-entry dalam blog N iaitu Kapas Putih Night Owl Story. Entry yang berlabel KP Night Owl Story ni memang khas untuk pembaca larut malam sebab N selalu siarkan pada jam 10.00 malam.

Tujuan N buat label ni saja nak bagi readers baca bahan bacaan yang santai sebab N banyak letak gambar. Bila dah penat satu hari suntuk kerja, layan anak bini suami pakwe makwe kawan bos sedara mara... Pastu mesti la nak rilekkan minda kan, tak mau la baca entry-entry yang panjang berjela..

Sebenarnya label ni hanyalah percubaan dan bila dah masuk bulan April menganjak ke May N tak sangka banyak juga entry yang N dah buat di bawah label KP Night Owl Story. Kebanyakan entry-entry yang berlabel KP Night Owl Story berkisarkan cerita dan paparan gambar-gambar pelik atau mustahil.

Sepanjang bulan March 2014 yang lepas N berjaya buat 11 entry di bawah label KP Night Owl Story. Kalau rajin redah la mana yang berkenan. Nanti N akan buat satu page senaraikan semua tajuk-tajuk entry KP Night Owl Story untuk kesenangan dan tatapan semua readers :D

Senarai entry KP Night Owl StoryNo comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D