About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, June 27, 2014

Lucky blogger no 11 - Segmen: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com

Lucky blogger no. 11
http://syahidahfadilah.blogspot.com/

Lucky blogger no 11 - Segmen: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com


Empunya watermark ni request benda lain tapi oleh kerana terlampau excited nak buat watermark, sebelum dia bagitau apa dia nak, N dah siapkan dulu :P.. Yee.. watermark ni N dah siap lama dah, cuma duk terperam lama dalam simpanan sebelum dikeluarkan :D

Lucky blogger no 11 - Segmen: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com

Inspirasi diambil dari empunya blog sendiri.. Perkataan dan tulisan warna coklat. Macam tajuk lagu la pula dan juga klasik. Empunya watermark, sila tinggalkan email address di bahagian komen ya :D

Yang lain, kalau nak tahu anda bertuah ataupun tidak, please stay tune for the next day, okay chill bloggers semua :D

4 comments:

  1. wahhh bile tgk lucky blogger lebih dr 7 n mencecah ke 10 semalam ingtkan dah xde lg chance..tgk2 hari ni ade jgk ek yg ke 11..hope ade la pluang sy pasni hihihi..N buat suma cantik2..kreatif la..bile la sy nk sekreatif N ni agaknye ye..

    ReplyDelete
  2. untuk cik akak tak de ye..hihi

    ReplyDelete
  3. sory N.. baru perasan. saya menang rupenye. huhu, sory lmbt respons yer.
    ni emel sy : nsftweety91@gmail.com
    harap N x marah :(

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D