About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, December 18, 2014

PenDrive 8G USB 2.0 - RM13.00 Giant Hypermarket

N baru beli PenDrive ni kelmarin kat Giant. Harganya RM12.99. Murah ke??

PenDrive / 8G / USB 2.0 / RM13.00 / Giant Hypermarket

Rasanya macam murah sebab actual price dia RM15.00.. Tapi pernah dapat lagi murah 16G dengan harga RM25.00 brand Kingston

PenDrive 8G USB 2.0 - RM13.00 Giant Hypermarket

PenDrive ni agak menarik sebab penutup dia tak boleh tanggal. N memang suka mana-mana pendrive yang terlekat kat badan dia. Kemungkinan nak hilang memang takder langsung.  :D

PenDrive 8G USB 2.0 - RM13.00 Giant Hypermarket

Nak gunakan Pendrive ni senang je. Cuma perlu lurutkan bahagian warna putih ke bawah dan akan terhenti bila ada bunyi klik.. 

Dah ada pendrive baru ni bolehlah N clearkan gambar dalam HP ni. Banyak sangat pun boleh beratkan HP..

5 comments:

  1. Giant besar Seksyen 13, Shah Alam

    ReplyDelete
  2. betul suka pendrive yang macam nih..memang tak payah risau penutup nak hilang..

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D