About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Sunday, December 21, 2014

Beautiful Putrajaya at night

You all ada dapat tak event lampu yang kata diadakan kat Putrajaya baru-baru ni.. N pergi pada malam tersebut tapi nak jadi kisah.. Kami tak jumpa tempatnya. Boleh tak di zaman teknologi canggih gini kami tak jumpa tempat.

Tak boleh nak buat apa la sebab yang pastinya N takder plan Internat jadi tak tahu menahu sangat pasal waze or GPS tu. Mama n papa ada tapi biasanya nak dekat veteran gini mana nak tahu sangat pasal waze macam orang muda. Kalau takat google, Whatapps papa tahulah. Nak lagi up to date sikit mama la siap fb dan candy crush lagi.. Anak dia yang sorang ni pun tak menahu pasal candy crush.

Bila diminta nyawa, barulah terkial kial buka FB yang sebulan sekali nak log in ni. Main sekejap dan pas nyawa satu kat mama, dan pastu tak buka-buka dah. First and last. huhu.. Memang N dah lama stop main game ni sebenarnya sebab masa tak banyak.

Macam mana la nak ada banyak kalau masa yang ada kerjanya duk layan blog aje.. :P


Kami kat salah tempat.


Snap je gambar.. lampu-lampu yang cantik untuk buat kenangan manis.. hohooo


kat belakang tu masjid


Sampai sini saja kenangan di putajaya. Selepas ronda tak jumpa tempat kami terus ke kedai mamak dan dinner.. Kecewa yang amat bila kakak hantar video event lampu tu.. Cantik sangat. Masa malam tersebut banyak kali mama call kakak nak tanya tempat tapi kakak tak dengar bunyi phone sebab bising tengok concert.. Seee.. siap ada concert tau, perform by Ella..Melepas kami. Ni dah event kedua jadi cenggini. Asal event kat putrajaya je jadi macam ni, sesat-sesat sampai.. Dan N rasa ramai yang senasib kami. sebab bila kami pergi mereka pun macam tak tahu arah tuju..

3 comments:

  1. saya x dan nak p sana.... kawan duk dating dengan pkwe dia, saya xde member nak tengok sama2.. sobs.. xpelah kak. xde rezeki kan...

    saya klik2 nuff2 sekali ^^

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D