About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, February 7, 2011

Gengblogger

Sejak N join Gengblogger N rasa macam diri N ni kecik sangat.

rupa2nya banyak betul yang N tak tau pasal dunia blog ni.

macam2 mende.. mega tag.. text link.. backlink.. html.. icon.. dan segala macam lah

dan yang part yang N respect tu, budak umur 15 tahun pun bley tau mende2 alah ni. siap wat tutorial lagik.

seingat N la waktu umur 15 tahun dulu rasanya N tak kenal lagi alam cyber ni..

kalu ada pun tu yang chatting gune mirc tuh. pastu dah habis sekolah baru lah nak kenal ngan myspace dan frienster.

dan yg paling besh FB pun baru jer wat tahun lepas.. haha mmg ketinggalan betul la N ni.

Blog ni dah lama wujud tapi N cume tulis untuk diri sendri jer memandangkan takder sorang pun rakan2 yang ada blog.. kirenya macam private diary lah.

tapi kalu ada kawan untuk share lagi besh :D

then bile dah lama tak update rasa terdetik lak nak aktifkan balik n join gengblogger dan belajar2 untuk blogwalking

anyway, N rasa semenjak N masuk gengblogger macam2 mende yg N blaja dan berharap akan ada ramai blogger2 yang sedia tunjuk ajar di samping berkongsi info..




3 comments:

  1. Happy blogging. It takes time to learn smtg new. ^^

    ReplyDelete
  2. Yurp, months, years.. who knows..anyway, happy blogging to u too :D

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D