About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, January 29, 2015

Photo edit Segmen Good bye 2014

Antara 11 peserta kat entry Update Segmen Good Bye by Kapas Putih, baru ada dua orang yang bagi repond.. Dah siap edit dari semalam lagi, jadi inilah hasilnya. Sejak dua menjak ni N memang kekurangan masa. Dan agak lama juga tak edit gambar. Kalau you all pembaca setia N, ececeh.. Ada ker?? hehe.. Kalau lah ada, you all mesti tahu yang N ni memang suka edit gambar. Memang itulah makanan N :D

Ni dari Dunia Mrs Rongoks.. Apa la maksudnya rongok tu ekk. Harap Mrs Rongoks suka dengan hasil yang tak seberapa ni. Between, N bukan professional editor yer, harap maklum :D

N tambah ayat kat gambar ni:

The best things about MEMORIES... is making them.

Yurp setuju sangat. Quote ni N ambil di quotesnsmiles.

Photo edit Segmen Good bye 2014

Yang kedua dari Hani Fadhlina. Gambar anak-anak tercinta dengan ucapan:

Anak-anak adalah amanah dari Allah SWT dan ia sebahagian dari ujian Allah SWT kepada kita hamba-hambaNYA.

Comel anak-anak akak ni, ramainya ada empat orang. N baru ada seorang, tu pun dah se'eh rasa.. Huhu

Photo edit Segmen Good bye 2014

Anak-anak = Amanah dan Ujian.. Berat tanggungjawab nih..

Okay, nak ambil gambar ni just right click dan save image as.....

5 comments:

  1. alaaaaa..comelnyaaaa . thankssss sangat . suka ayat dalam gambar tu . hee

    ReplyDelete
  2. waaaa..comelnya..cantik N edit gambar tu..tahniah korang..

    ReplyDelete
  3. Okey..bagus nye N editkan:)
    Siap ada kata2.

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D