About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, January 23, 2014

Jemari Restaurant

Pagi-pagi lagi dah ada cake kat office :D

blue cake

Cantik kek ni warna biru. Officemate dapat dari pihak pengantin adik ipar dia :D

Then tengah hari keluar makan kat Jemari Restaurant Kelana Jaya, Dataran Glomac.

Empat orang pergi so ada empat dish, semuanya sedap.

Makan-makan

Apa yang kami makan kat jemari restaurant :

Mihun : Kuew teow kungfu : Nasi goreng kerabu : Nasi goreng kampung

Balik kerja, lepak-lepak sembang ngan jiran tetangga :D

anak-anak mama

Ni lah budak yang mertua jaga. Comel betul dia ni.

budak-budak kecik main pagar

hasanah budak comel

Dalam tiga hari ni, budak hasanah ni asyik panggil N, MAMA..

Agaknya teringin kot nak panggil sebab ngan mak dia, dia panggil umi.

N pun layankan aje, tak kisah pun :D

-------------------------------------

Tempat makan lain yang menarik di Kelana Jaya:

2 comments:

  1. tengok kek tu sangat intriguing dan inviting... ^_^

    ReplyDelete
  2. kalau gambar makanan semua pun sedap..nyum nyum

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D