About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, August 13, 2014

Harry Potter Postcards Giveaway from Me!

Nak Harry Potter Post card bersetemkan Jerman?? Meh join :D

Harry Potter Postcards Giveaway from Me!

Klik banner kalau nak join..

Apa ye yang nak dikata pasal blog ni.. Urmm blog ni N baru kenal.. Baru nak explore. So far setakat ni okay okay aja blog ni. Mungkin lepas ni kita boleh rapatkan lagi silaturrahim. And last but not least N adalah followernya yang ke 101..

GIVEAWAY BERAKHIR 27 OGOS 2014

----------------------------------

Dan dah alang-alang tu apalah kata kalau you all join sekali segmen yang N anjurkan ni. Kalau join segmen ni confirm you all akan terus masuk dalam Bloglist Bulan August 2014 blog Kapas Putih ni:D
TAMAT 14 August 2014, Jam 11.49 malam.

9 comments:

  1. rajin join GA, all the best dear N.. :)

    ReplyDelete
  2. Datang melawat dan blogwalking.. Dari GA yang sama... Semoga berjaya...

    http://www.ladyainaa.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  3. Kita pun join gak. sama2 kita meriahkan bw ni:)

    ReplyDelete
  4. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  5. Singgah BW dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal, N.
    Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> From FAMF Tower

    done follow sini #307

    ReplyDelete
  7. Good luck and all the best :)
    blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D