About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Tuesday, November 18, 2014

Lucky me - Owl Handphone Pouch by BBWANA ADIENIA

Hai you all.. Rabu lepas, N ada join segmen kat bawah ni..



And guess what??

Antara banyak-banyak segmen N join, baru kali ke dua ni N bertuah.. Terharunya rasa. Macam nak joget-joget kat tengah-tengah office ni.. hehe. Sebelum ni pernah juga dapat jadi yang bertuah tapi oleh kerana hari lapor diri untuk dapatkan hadiah dibuat hujung minggu dan hujung minggulah hari my day off without Internet, so N mampu tersenyum kelat je.. But this time, happy sangat..

Opss, bila cakap pasal hadiah ni. N teringat yang N pernah dapat satu lagi hadiah daripada blogger sebelum ni. Hadiah tu dah sampai rumah sebulan or dua bulan yang lalu tapi masih tak berkesempatan nak review dan tak buka pun lagi sampulnya.. Mungkin minggu depan N akan review.

Okay, jom tengok owl handphone pouch yang bakal jatuh ke dalam tangan N ni:


Cute kan.. Mekasih owner blog wana yang menganjurkan giveaway ni..

5 comments:

  1. Alhamdulillah...tahniah yer...^_^

    ReplyDelete
  2. mama amir: thanks :D

    bbwana: suka sangat, thanks

    cik balqis: thanks juga.. mmg cantik

    ReplyDelete
  3. syiok ar hihi.. tahniah..

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D