About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, September 18, 2014

Dugro Star Baby Gift Set

Kelmarin N beli Susu Dugro dekat Mydin. Ingat nak beli 2 pek je, tapi alik-alik ada gift set kalau beli 3 pek. N pun amik 3 pek walaupun ekonomi agak menyurut sekarang ni.. huu.. Susah betul nak dapat Susu Dugro harga RM20 ke bawah dah sekarang ni.. Kalau dulu paling murah boleh dapat RM19.00 tapi sekarang barang semua dah naik..

Dugro Star Baby Gift Set

3 pek susu Dugro boleh dapat satu gift set Dugro Star

Dugro Star gift set pula ada spek bintang dan juga cap warna merah. Capnya macam cap orang besar sebab saiznya yang besar..


Dugro Star Baby Gift Set


Baby Asy tengah melaram dengan Dugro Star Gift Set.

Beg piano dan guitar gift sebelum ni tak sempat nak dapat sebab habis stok.. Mungkin ramai juga yang dah aim dan beli awal-awal, jadi bila sampai masa N nak gift tu dah habis stok.. huhu rugi tak dapat nak buat collection Dugro gift

5 comments:

  1. Ye la...dugro naik RM20..menggigil tangan nak beli.tapi kalau tak beli, tak larat dah nak BF 2 orang anak kecik acik ni

    ReplyDelete
  2. anak buah sy pon minum dugro. haritu beli 2 dpt tshirt dugro. :)

    ReplyDelete
  3. huuurm CT belum ada komitmen nak beli susu susu ni bagai. tapi pandai diorang promosikan yee beli lebey dapat free gift keke..

    mailaah jalan jalan sini :D
    Siti Yang Menaip

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah anak2 dah besar, tak payah pening2 nak beli susu apa bagai nih.. memang prasan harga susu naik mendadak beberapa tahun kebelakangan nih..

    ReplyDelete
  5. skrg ni hujan je turun yg lain sume naik

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D