About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, June 30, 2014

NUFFNANG CPUV Campaign KKBOX Awareness - Jom Karaoke

Haiii... Ohhh my.. N sangat excited. Setelah sekian lama N merajuk sampai tak buka Nuffnang. Sekali bila buka hari ni Nuffnang buat suprise.. Tengok tarikh baru hari ni tersangkut.. Syukur rezeki bulan Ramadhan, sayang Nuffnang keta-ketat..

NUFFNANG CPUV Campaign KKBOX Awareness - Jom Karaoke

Campaign KKBOX Awareness by Nuffnang.

Anda suka Karaoke??? N suka, suka sangat tapi karaoke sendiri-sendiri la.. Bukan di pusat Karaoke, malu la sebab suara tak sedap.. Sumbang sangat la.. huhu.. KKBOX ni macam sesuai je untuk N yang tak gemar nak Karaoke kat pusat Karaoke. Mesti download bila line Internet kat PC N dah ok nanti.

Tapi kalau you all nak download guna HP pun boleh yaa :D 

NUFFNANG CPUV Campaign KKBOX Awareness - Jom Karaoke

KKBOX

Servis Penstrimen Muzik No 1 di Asia
Nikmati lebih 10 juta trek muzik melalui
Telefon pintar, tablet dan PC anda.

NUFFNANG CPUV Campaign KKBOX Awareness - Jom Karaoke

Untuk muat turun KKBOX rajin-rajin la klik iklan KKBOX yang tengah berlegar kat blog Kapas Putih :D

5 cara mudah menikmati muzik dengan KKBOX

1. Nikmati lebih 10 juta lagu di atas dan diluar talian
2. Nyanyi dengan bantuan lirik bergerak
3. Akses koleksi muzik melalui peranti anda di mana saja
4. kenali selebriti pujaan anda dengan lebiih dekat
5. Kongsi lagu bersama rakan melalui Facebook dan Twitter

Tak sabarnya nak download dan Karaoke... Ayokkk.. Jom kita Karaoke sama-sama ye.. Kalau malu macam N kita karaoke sendiri-sendiri saja....

NUFFNANG CPUV Campaign KKBOX Awareness - Jom Karaoke

Kalau you all nampak je iklan KKBOX macam gambar kat atas ni, moh la kita serang beramai-ramai yer :D..

5 comments:

  1. Tahniah..dah klik untuk N iklan KKBOX yang tengah menari-nari tu.

    ReplyDelete
  2. mekasih semua.. :D sayang you all ketat-ketat

    ReplyDelete
  3. singgah sebentar dapat gak KK box ni tapi xtaw apa ooo ni ka bendanya

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D