About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, June 16, 2014

SEGMEN WATERMARK - Congrate to all seven lucky blogger

Haiii.. Sebelum ni N pernah bagitau yang N akan umumkan 7 blog yang akan menerima watermark dari kapas putih. Hari ni hari yang ke tujuh dan terakhir untuk pemberian watermark hasil kerja N. Dengan ini tertutuplah tirai SEGMEN: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com.

N nak ucapkan tahniah kepada ke semua 7 blogger bertuah yang dapat watermark melalui 

Kepada yang tak bertuah tu jangan sedih-sedih. Next time boleh join lagi untuk cuba nasib.. Akan ada lagi ke SEGMEN cenggini?? Haaa.. Well tunggu dan dengar khabar je la yer.. Kalau rajin N akan buat lagi.. Hasil kerja watermark N kepada blogger-blogger bertuah, layan zasss....














4 comments:

  1. tahniah sume pemenang
    sume watermark ni cantik sungguh
    bile lg cik N nak buat segmen mcm ni..hihihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua lucky blogger yang terpilih..memang cantik watermark yang N buatkan untuk semua..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Tq kak.. comel :)

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D