About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, June 16, 2014

Lucky blogger no 7 - Segmen: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com

Lucky blogger no. 7
http://izpunyeceriter.blogspot.com/

Lucky blogger no 7 - Segmen: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com


Iz ni N buat dua watermark. Sama je dua-dua, yang lain cuma isi dalam sebab dia ada request banyak benda. Tapi N takleh nak campurkan semua sebab terlalu banyak dan takut jadi caca marba pula.. Almaklumlah, sedari awal lagi N dah cakap yang N bukan professional. Jadi N buat mana yang mampu.

Lucky blogger no 7 - Segmen: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com

Setelah berhempas pulas sambil ketuk ketampi 100 kali sebab kering idea tak tau camne nak gabungkan semua elemen yang diberi, terjadilah dua watermark yang macam kat atas. Watermark pertama bahagian dalam huruf N amik dari background blog Iz, bunga-bunga biru sangat cantik dan watermark kedua N amik dari gambar yang dia request untuk N guna, gambar piano warna warni..

Tak taulah Iz berkenan ke tak nanti.. Apa-apa pun sila tinggalkan email kat bahagian komen ye :D

3 comments:

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D