About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Tuesday, June 3, 2014

Segmen #1 blogwalking bersama ZURNIE IRMANI sempena cuti sekolah

Salam malam semua.. Cuti-cuti sekolah ni banyak pula segmen muncul macam candawan kan.. Xmo lepaskan peluang yang ada.. N sibuk juga nak join :D


Cara nak join senang je.. Klik banner kat atas laju-laju..

Langkahnya mudah okay. Cuma perlu

1. Buat entry
2. Tepek banner
3. Klik satu link
4. Follow blog..

Senang kan.. N memang suka segmen yang senang-senang macam ni :D

Anyway, cakap pasal segmen ni, you all kalau nak watermark bolehlah join SEGMEN: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com

10 comments:

  1. http://aineddihar.blogspot.com/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    Assalamualaikum . BW sini . datang dari segmen yang sama :)

    kita pun ada buat segmen jugak . jom join :)

    http://aineddihar.blogspot.com/2014/06/segmen-blowalking-by-ain-eddihar-1.html

    follow awak dan menabung nuffnang nestum :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah pagi. segmen2 ni sy x reti ler

    ReplyDelete
  3. hai... singgah dan follow :)

    http://belongtomee.blogspot.com/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    ReplyDelete
  5. datang dr segmen yg sama
    http://thereminisence.blogspot.com/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    ReplyDelete
  6. sy dtg dri segmen y sama
    follow sini ye =D

    http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    jemput join GA sy =D
    http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/05/saya-nak-lipstik-marykay.html

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D