About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, July 7, 2014

Oldtown True White Coffee Nuffnang CPUV Campaigns

Haii semua, N gembira rasa hari ni. Bila buka blog N nampak ada iklan baru. Iklan dari Oldtown True White Coffee. Macam menarik je, pastu terdetik hati ni nak buka Nuffnang, mana la tau ada perubahan angka jadi makin banyak ke kan. Sekali buka ada pula melekat Iklan Oldtown True White Coffee. Memang N tak berharap N akan dapat memandangkan visitor N agak tak memberangsangkan baru-baru ni.

Syukur sangat-sangat, thanks Nuffnang, sayang Nuffnang ketat-ketat lagi sekali. Baru minggu lepas iklan Nuffnang CPUV Campaigns KK BOX Awareness melekat. Suka hati rasa :D

Oldtown True White Coffee Nuffnang CPUV Campaigns

Nuffnang CPUV Campaigns KK BOX Awareness
Nuffnang CPUV Campaigns Oldtown True White Coffee

Jom terjah kejap..

Dah nama pun kedainya Oldtown True White Coffee, jadi sudah tentulah menu utama dan istimewa mereka adalah produk coffee mereka sendiri yang boleh dibeli di pasaraya.

Oldtown 3 in 1 Classic White Coffee
Oldtown 3 in 1 Hazelnut White Coffee
Oldtown 3 in 1 Cane Sugar White Coffee
Oldtown 2 in 1 White Coffee & Creamer

Oldtown True White Coffee Nuffnang CPUV Campaigns

Oldtown 3 in 1 Ice Cold White Coffee
Oldtown 3 in 1 White Milk Tea
Oldtown 3 in 1 Roasted White Coffee O
Oldtown 3 in 1 Nan Yang Roasted Coffee O

Dan tak lupa pada yang malas atau susah nak dapat air panas boleh terus minum je dari tin.

Oldtown White Coffee Can Drink

Kalau nak lagi layan minum sejuk boleh campur dengan ais takpun simpan dalam peti ais sampai sejuk sebelum diminum :D

Bersahurlah bersama Oldtown 3 in 1 Classic White Coffee yer.

4 comments:

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D