About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, September 17, 2014

Day 9 - A Photo of Something You Made

Day 9
A Photo of Something You Made


Cabaran hari ke sembilan nak gambar sesuatu yang N buat.. Hurmm Macam tak tahu nak letak gambar apa. Tapi memandangkan N ni minat seni sikit jadi N nak tayang gambar deco untuk box hadiah hari jadi staff kat company N.

Tagging tu N buat dari newspaper dan tak lupa beberapa ikatan riben untuk nampak lagi dainty.. Dah nama pun perempuan kan, kalau boleh macam-macam nak buat..

Gambar dari entry Birthday Party for staff

2 comments:

  1. Kreatif sgt... bagus N ni kan.. :)

    ReplyDelete
  2. blh N buat tutorial how did u make the newspaper tag?

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D