About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, October 24, 2014

Mama and baby asy wefie

Baby Asy sekarang ni dah pandai selfie you all.. Nampak je muka dia kat skrin HP terus dia nak snap. Siap dah bising-bising ayah dia sebab mamanya ajar benda merapu-rapu. Kata ayahnya lagi baiklah ajar anak ABC ke Alif Ba Ta ke.. Haaaa Tapi kalau dah mamanya kaki dan gila selfie, anaknya haruslah menjadi follower setia :D

Mama and baby asy wefie

Baby Asy ni memang susah nak tangkap gambar dia.. Gila kedekut muka budak ni, tapi kalau selfie memang dia laju. Jadi kalau nak tamgkap gambar dia, kami kena wefie dan dengan syarat dia yang akan snap. Boleh tak gitu??? Nak taknak mama ikutkan je. Kadang-kadang tu memang geram sebab bila dia snap, gambar jadi blur sebab dia bergerak.. Dalam 10 gambar mungkin separuh je yang menjadi. Hurmm okay la tu kan dari takder gambar langsung.. Dan paling best kalau dia buat memek muka.. Memang kelakar. Kecik-kecik macam ni comel la kan.. Bila dah besar nanti.. Hurmm Comel juga la kot kalau dia ikut muka mama dia kan.. hehe

6 comments:

  1. Anak-anak Acik pun, kalau tgk je, terus keluar duckface

    ReplyDelete
  2. hehe...budak budak zaman sekarang ni ye..nak macam macam gaya! haha

    ReplyDelete
  3. heheheh asy dok ikott peel mama dia lah ni suke selfie

    ReplyDelete
  4. amboi dia pandai posing..
    and mama dia memang rajin edit gambar hihi..

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D