About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Sunday, March 9, 2014

Asyraf favourite waffle - Gardenia

Cuti-cuti jom kita review Waffle Gardenia..

Baby Asy ni mengada-ngada. Kalau time makan, dia tak mau. Dan sekarang ni memang susah nak makan nasi.

Kalau betul-betul lapar baru dia makan.

So, alternatif lain untuk buatkan dia makan N akan beli makanan selain dari nasi. Contohnya biskut, roti or anything yang bukan junk food.


Selalunya kalau nampak yang dia macam lapar, cepat-cepat N singgah kedai beli roti or waffle coklat gardenia.

Selain coklat ada flavour lain. Pada N waffle gardenia ni boleh la. Okay la untuk baby asyraf hilangkan lapar dari tak makan langsung.

Mungkin lepas ni nak cuba flavour lain pula.


Tengok dia suka betul makan waffle ni. Tapi tak habis pun, N pula yang kena habiskan.

4 comments:

  1. asy aunty pun suka makan waffle gardenia ni... hu hu hu

    ReplyDelete
  2. Janji Asy nak makan kan Asy? =)

    ReplyDelete
  3. panaskan kan oven then letak ice cream atsnye..pehh..syok! asyraf, auntie nk sket waffle bole?

    ReplyDelete
  4. Farah Waheda Wahid: bagus la, ada geng

    Rosmiza Ali: yurp betul tu

    Qema Amaya: good idea, musti lagi lembut dan sedap

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D