About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Tuesday, May 27, 2014

Kapas Putih new watermark

Setelah berabad lamanya N guna watermark yang sedia ada, hari ni baru berkesempatan nak buat watermark baru untuk ditempelkan di gambar-gambar :D

Yang ni watermark kapas putih yang lama. Watermark yang lama ni ada empat warna: hitam, putih, pink dan kelabu. Gambar kat bawah ni watermark kapas putih yang lama warna putih dan pink..

Kapas Putih old watermark

Watermark yang lama nampak plain dan simple. Senang je nak buat. Untuk watermark yang baru ni N buat sedikit dainty dengan sentuhan kerewang. Dah lama teringin nak design macam ni setiap kali tengok watermark orang lain. Tapi bila ada penyakit M = malas. Memang susah.. huhu.. Lagipun yang ada kerewang macam ni makan masa nak siap sebab N guna je software apa yang ada je. Jadi banyak step yang kena buat sebelum siap :D

Kapas Putih new watermark

N buat dua, satu watermark warna hitam seperti di atas dan satu lagi watermark putih seperti di bawah.

Kapas Putih new watermark

Tiba-tiba je rasa rajin terlebih nak buat watermark hari ni sampai terlupa sekejap pasal blog. Watermark yang N buat ni biasa-biasa je... Watermark SS ni, syok sendiri. hehe

4 comments:

  1. macam comel nye.. watermark n orangnya.. hehe

    ReplyDelete
  2. hhee.. orangnya tu sebagai backdrop je.. ngeheehe

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D