About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, May 26, 2014

Nuffnang CPUV Sanofi Lactacyd

Nuffnang CPUV Sanofi Lactacyd 

Salam Isnin semua.. Apa khabar?? Harap you all semua ceria dan bersemangat nak bekerja setelah dua hari bercuti.. :D

N ni ada satu tabiat SS sejak berblog dengan aktif tahun 2014 ni.. Tabiat SS N ni ialah tabiat Syiok Sendiri. Kenapa SS, sebabnya tiap kali lepas baca entry blogger lain cerita pasal diaorang dapat CPUV, N akan kelam kelibut buka Akaun Nuffnang N dengan harapan ada satu sangkut. Hehehe.. Tapi, itu semua pembakar semangat sebab tak pernah lekat pun tiap kali buat macam tu sehinggalah hari ni.

Arini buka-buka je dengan menaruh harapan sikit seperti selalu.. jeng jeng jeng.. ada la sangkut satu.. wow tak sangka... Nuffnang CPUV Sanofi Lactacyd.. Setakat ni 50 sen.. hehe suka-suka, sape nak bagi 50 sen senang-senang kan :D

Nuffnang CPUV Sanofi Lactacyd

Well, N harap sangat yang bulan depan dapat lagi, kan syiok kalau tiap-tiap bulan dapat satu.. :D

Thanks Nuffnang for Nuffnang CPUV Sanofi Lactacyd.

6 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki, congrats N....

    ReplyDelete
  2. Mekasih.. ada juga rezeki tergolek kat blog kapas putih

    ReplyDelete
  3. wowww,alhamdulillah rezeki kan!!...saya plak masih kosong kat cpuv nie..nak jugakkkk...huhuhu

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D