About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, May 29, 2014

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Olaaa.. Dah sangat lama N tak join segmen. Baru-baru ni ada segmen dari bubblynote N terlepas sudah.. Jadi segmen kali ni, N takmo terlepas. Walaupun tarikh tamat segmen ni jauh lagi tapi baik N bertindak dengan segera.. Arahan pun tak susah sangat

[nak join klik banner kat atas ye]

Arahan ringkas:
1. Kena follow blog
2. Buat entry
3. Tepek banner dan linkkan ke entry tersebut
4. Tag kawan.. tapi kalau tak tag pun takper
5. Letak link entry yg dah siap kat ruangan komen.

--------------------------------------------------

SEGMEN LAIN:


Setakat jam 12 ni takder sape lagi yang nak join segmen N.. huhu, sedih.. Baru nak asah bakat terpendam ni sikit..

14 comments:

  1. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    happy blogwalking.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/27/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama-ayuinsyirah/

    ReplyDelete
  2. salam. akak singgah dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama..jom singgah blog kita pula..hehe :)

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... nanti ada masa boleh la berblogwalking ye.. insyaallah akan bertambah nanti follower kita... salam perkenalan dari ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dan follow sini :)

    http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  6. Hai!! Salam perkenalan dari Segmen Blogwalking Cuti Sekolah Bersama AYUINSYIRAH...

    Boleh Balas Kunjungan Disini..

    Meh Ketawa Ramai2 kat sini..

    ReplyDelete
  7. http://k-saiyidah.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    join juga. follow mine :)

    ReplyDelete
  8. salam. singgah disini
    http://www.arzmoha.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  9. Salam :) Dari segmen yang sama. Selamat berblogwalking !
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
    jemput join
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/mini-topup-giveaway-by-jurnal.html

    ReplyDelete
  10. hye, saya dari segmen yg sama, blogwalking disini :)

    http://mrssenget89.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  11. Salam Ukhwah Fillah . Selamat Bersegmen .

    Wani blogwalking dari segmen yang sama (:
    Jom singgah blog Wani .

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. Abe Kie dtg dari segmen yg sama dan terus jadi follower awak. Silakan ke blog saya pula. TQ.
    http://www.zukidin.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D