About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, April 19, 2014

GA cuci lemari by mamamursyid.blogsport.com

Selamat pagi semua dan selamat hari Ahad. Weekend macam hari ni tak pergi keluar jalan mana-mana ke. Kalau tak ke mana-mana jom la ramai-ramai kita terjah blog mamamursyid ni. Dia ada buat give away untuk readers.

Hadiah dia bukan la barang baru yang dibeli khas untuk pemenang. Tapi hadiah dia merupakan barang-barang milik sendiri yang tak pernah dipakai sebelum ni. Tapi bagi N, kalau mamamursyid nak bagi yang dah pakai pun apa salahnya sebab N memang layan barang-barang especially baju-baju bundle.

GIVE AWAY MUDAH DAN MENARIK
klik banner untuk sertai

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog mamamursyid dan instagram. DONE dah follow tapi blog saja sebab N takder Instagram.

2. Buat satu entry tajuk GA cuci lemari by mamamursyid.blogspot.com dan tempek banner + backlink. DONE

3. Jawab 2 dari 3 soklan kat bawah

3 a. Siapa nama anak saya? Ahmad Mursyid

3 b. Apa pekerjaan saya? Guru dan juga suri rumah tangga

3 c. Berapa ukur lilit jari kelingking saya? Ukuran lilit adalah comel cm... hehe

Tarikh tutup penyertaan adalah 16 May 2014

Hadiah-hadiah:

Top
Shawl
Tudung
Handsock

4 comments:

  1. welcome..Macam ada sinar cahaya kemenangan kat depan mata :)..ngehngeh

    ReplyDelete
  2. Gud Luck:D
    Nurul blogwalking dari segmen yang sama.. follow blog ni juga #123 (cantik no. tu kannn^^)

    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/04/ga-cuci-lemari-by-mamamursyidblogspotcom.html

    ReplyDelete
  3. Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html(12Mei)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/rejab-may-giveaway.html (14mei)

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D