About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Tuesday, April 29, 2014

Oat Chocolate Choco Twinfish Rawang

Empat hari lepas ada orang request kat N address untuk Oat Chocolate Choco brand TWINFISH ni. Kalau boleh takmo la kecewakan permintaan dia sebab tak ramai yang request apa-apa dari N..

Oat Chocolate Choco brand TWINFISH Rawang

Busy sangat sebelum ni, jadi sekarang baru N berkesempatan nak war-warkan alamat untuk Oat Chocolate Choco brand TWINFISH ni.

Oat Chocolate Choco brand TWINFISH Rawang

Oat Chocolate Choco - Brand TWINFISH / Jie Cheng Hang Sdn Bhd / Rawang

Bahan-bahan:
Oat, Cocoa butter replacer, Non-dairy creamer, Sugar, Maltodextrin, Salt and Soy lecithin.

Oat Chocolate Choco brand TWINFISH Rawang

Haaa.. ni la alamatnya Aida Hashim, siap tangkap gambar lagi :D

Imported & Distributed by Jie Cheng Hang Sdn Bhd

Lot 1357, Jalan Pusat Serenti Sg. Bakau,
48000, Rawang, Selangor.

enquiry.jch@gmail.com

03-6093 2888

Nama dan email je ada. No telepon N amik kat website ni.. Siap ada map lagi

8 comments:

  1. hari tu sepupu saya kata nak bagi tester, tak bagi2 haha
    sedap tak

    ReplyDelete
  2. tu dia dah minat sungguh dah dengan oat choco ni..

    ReplyDelete
  3. sedap ni aini.. kalau ada beli je.. nyum nyum

    hehe.. duk merasa orang bagi farah.. memang suka dengan rasanya

    ReplyDelete
  4. mmmm..tak blh beli dgn kilang ni,dia suh beli dgn kedai borong je...huhuhu

    ReplyDelete
  5. Kt mane ye kdai borong area selangor

    ReplyDelete
  6. Ada tak sesiapa yg tau kedai borong choco oat ni yg boleh pos ke sabah hehe

    ReplyDelete
  7. dah ade stok di pasaran rm8 sepacket.. jumpa kat speedmart area kl

    ReplyDelete
  8. Salam Owner Blog. Minta izin tumpang iklan sikit.

    Saya ada jual Oat Choco Twin Fish PERISA TERBARU - Sweet Potato & Chocolate. Akan berada dipasaran hujung bulan Jun 2014 nanti. Pre-order dibuka sekarang.

    http://www.mudah.my/vi/27949711.htm

    http://www.mudah.my/vi/27949946.htm

    Free delivery sekitar Shah Alam.
    Postage luar Shah Alam.

    Call/Whatapps: 012-3748443 / 012-2574371

    Terima kasih

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D