About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, April 30, 2014

Jualan murah sempena hari pekerja JAKEL 2014

Semalam mertua dah ajak pergi Jakel. Mertua kata ada jualan murah sempena hari pekerja kat sana. N okay je


Ni amik kat FB Jakel tapi taktahu la Sale ni untuk Jakel yang mana satu sebab dalam FB Jakel tu diaorang asyik sebut Jakel KL je.

Tapi dalam banner kat atas tak tulis Jakel mana, Jadi N agak mungkin sale ni kat semua cawangan Jakel. Apap pun kalau you all nak tahu lagi lanjut boleh masuk FB Jakel ni.

Esok cuti Hari Pekerja N dan mertua berjalan Jakel paling dekat kat Shah Alam aja le.

Pada you all yang balik kampung dan tak sempat nak pergi esok, jangan risau ye sebab jualan murah sempena hari pekerja ni dah bermula 24 April 2014 sampai 13 Mei 2014. Lepas balik kampung pun sempat, takpun waktu lunch kejap lagi pun boleh pergi :D

Selamat Bercuti dan Selamat Hari Pekerja semua...

4 comments:

  1. N baju melayu baby dah ada jual tak?

    ReplyDelete
  2. belum pernah shopping di jakel...
    murah ka?

    ReplyDelete
  3. ha ah... betul... ariani pun ada sale gak... selamat hari pekerja... :D

    ReplyDelete
  4. Farah: tak tahulah ada ke tak. latest sale pergi ada..

    arz: boleh tahan la murah dari biasa

    nora: aah ariani pun ada..

    N tak pergi pun semalam sebab sibuk pergi tempat lain.. huhu

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D